O nama

Naša priča

Fire Body by Andrea je mjesto gdje će te na inovativan način održavati svoje tijelo. Naš mali tim zajedno s Andreom pristupiti će vama i vašim ciljevima u potpunosti individualno. U današnje vrijeme kad ljudi općenito nemaju vremena, VacuTherm BodySpace uređaji omogućavaju vam da brže i lakše postignete svoje ciljeve.

VacuTherm uređaji predstavljaj jednu od fitness revolucija iz razloga što kombinirajući tjelesnu aktivnost sa vakumom i infracrvenom tehnologijom, korisnik uređaja može postići u kratkom roku zadivljujuće rezultate. Više o samim uređajima možete saznati klikom na ovaj link ovdje. Ne čekajte ljeto ili ponedjeljak da bi počeli raditi na sebi i svome zdravlju. Saznaj više o našim uslugama i tretmanima i rezerviraj svoj termin već danas.

Zašto baš Fire Body by Andrea?

N

STRUČAN TIM

Prije samog rada i korištenja VacuTerm uređaja morali smo proći obuku i edukaciju.

N

INDIVIDUALNI PRISTUP

Svakom korisniku naših usluga u početku pristupamo u potpunosti individualno. Objašnjavamo kako koristit uređaje te sugeriramo korisnike koji tip trening je najbolji za njih s obzirom na ciljeve.
N

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

1-vi smo i jedini u Bjelovaru i Koprivnici koji predstavljamo VacuTerm uređaje i mogućnost treniranja na njima.

N

NOVO UREĐEN SALON

Nalazimo se u novouređenim salonima. Posjetite nas na lokacijama u Bjelovaru i i Koprivnici te već danas rezervirajte svoj prvi besplatni trening. Naš tim stoji vam na usluzi.

Galerija

ISKORISTI PRVI BESPLATNI TRENING!

Bliži se ljeto - zato rezerviraj svoj termin već danas.

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: