Tehnologija

Prosječan čovjek od 80 kg u vremenskom rasponu aktivnosti od 30 minuta kod visoko intenzivnog intervalnog treninga izgubi 546 Kcal, a upotrebom VacuTerm uređaja u 30 min treninga izgubi između 1000 i 1300 Kcal. Pročitaj ispod više o uređajima!

FIRE BODY TRAKA

Traka je namijenjena za učinkovito topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, mršavljenje, izbacivanje viška vode iz organizma, stjecanje kondicije i jačanje mišića. VacuTherm traka za trčanje omogućava inovativni oblik treninga gdje se kombinira hodanje, brzo hodanje ili trčanje s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Zdravu infracrvenu svjetlost stvaraju infracrveni odašiljači proizvođača Philips.

Philips infrared prodire duboko u tkivo djelujući na više razina. Potiče obnovu kože, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline. Infrared tehnologija nalazi se na optimalnoj udaljenosti za korisnika.

Vacuum tehnologija dodatno djeluje na način da potakne protok krvi i limfe. Poboljšava cirkulaciju trupa i donjih ekstremiteta-regije sklone skladištenju masnog tkiva. Vacuum omogućava učinkovito sagorijevanje masnih naslaga u području trbuha, bedara i stražnjice.

FIRE BODY BICIKL

Bicikl je pogodan za sve koji imaju bolove u leđima te ljudima s viškom kilograma. Specijaliziran je za sagorijevanje masti, stjecanje kondicije, mršavljenje i zatezanje kože. Fire Body bicikl nalazi se u posebno dizajniranoj kapsuli u kojoj se nalaze Philipsovi odašiljači infracrvene svjetlosti te vakuum sistem koji pruža dodatni otpor.

FIRE BODY ROLL

FIRE BODY ROLL ili kako ga naši korisnici nazivaju ubojica celulita. Uređaj koji pomaže u izbacivanju viška vode koja se skuplja u tkivima, zglobovima i krvnim žilama. Infrared zagrijava tkiva, mišiće, zglobove i kosti čime ubrzavaju porotok krvi i limfe. To dovodi do opuštanja mišića, smanjuje boli te omogućuje brz oporavak od povreda.

Na ovom uređaju možete napraviti kompletnu masažu tijela, ima različit brzine i ide u oba smjera. Može se koristiti individualno ili u kompletu s fire body biciklom te trakom.

ISKORISTI PRVI BESPLATNI TRENING!

Bliži se ljeto - zato rezerviraj svoj termin već danas.

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: